martes, 15 de febrero de 2011

Con la SGAE hemos topado

Anoche recibí un mail de la sede de la SGAE en Catalunya. Yo!!??? Si, yo!!! He copiado aquí el contenido de los mails que nos hemos intercambiado, aunque están en catalán.
Pero vamos, la esencia es, que los señores catalanes de la SGAE se pasan por el forro la Ley de Protección de Datos, tomando mails ajenos, incorporandolos en sus bases de datos para luego realizar comunicaciones sin el consentimiento de los titulares. Y luego se permiten el lujo de ir haciendo caja de los 'deslices' de la mitad de la población.
En fin, empezamos el día con reivindicaciones.


From: Alfredo de Jesus [mailto:adejesus@fundacionautor.org]
To:
Sent: Mon, 14 Feb 2011 18:23:56 +0100
Subject: [INVITACIÓ 15 FEBRER. Sala Mompou 16h] CLASSE MAGISTRAL CANAL+ AMB PEPE SANCHO I JUANA ACOSTA
Benvolguda/ Benvolgut,

Des de la seu del Grup SGAE a Catalunya ens plau fer-te arribar una informació que creiem pot ser del teu interès.

El proper dimarts, 15 de febrer, la Sala Mompou de la seu del Grup SGAE a Catalunya acollirà una classe magistral sobre el setè art, que s’emmarca en la iniciativa Taller Canal + i que organitzen conjuntament el Grup SGAE a Catalunya i Canal +.

Aquesta classe és en motiu de l’estrena de la sèrie Crematorio, sobre la corrupció a l’Estat espanyol, en la qual intervenen els actors Pepe Sancho i Juana Acosta. Els assistents a la sessió també tindran l’oportunitat de veure, en primícia, dos capítols d’aquesta sèrie de Canal +.

La presentació de la sèrie s’iniciarà a les 16.00 hores i post screening, tindrà lloc la classe magistral en la qual també hi assistiran Sancho i Acosta.

Si desitges participar-hi, confirma la teva assistència a Alfredo de Jesús, responsable de Formació de la seu (Tel. 93 268 90 00 -extensió 2248- correu electrònic: adejesus@fundacionautor.org )
La Fundació Autor, la SGAE i Canal + consideren interessant fer-te coneixedor/a d’aquesta activitat.



Esperem comptar amb la vostra assistència, moltes gràcies per la vostra col•laboració; i una molt cordial salutació.

Grup SGAE a Catalunya


Alfredo de Jesús Palau
Formació Grup SGAE Catalunya
adejesus@fundacionautor.org
Tel. 93 268 90 00 ext. 2248 + 608 841 572
www.artenetcata.es
www.fundacionautor.org


En total cumpliment amb la LSSI (12-10-2002) t'enviem aquest e-mail perquè pertanys a la nostra llista de correu. Si desitges ser borrat de la nostra base de dades ho pots comunicar enviant un correu electrònic a adejesus@fundacionautor.org amb l'assumpte BORRAR i amb la direcció de correu on no desitges rebre aquesta informació. Seguint la normativa vigent, aquest e-mail no pot ser considerat SPAM, ja que inclou una forma de ser eliminat de la llista de correu.
-----------------------------------------------
En total cumplimiento con la LSSI (12-10-2002) te enviamos este email porque perteneces a nuestra lista de correo. Si deseas ser borrado de nuestra base de datos lo debes comunicar enviando un correo electrónico a adejesus@fundacionautor.org con el asunto BORRAR y con la dirección de correo donde no deseas recibir esta información. Siguiendo la normativa vigente, este e-mail no puede ser considerado SPAM, ya que incluye una forma de ser eliminado de la lista de correo.

________________________________________

Bona nit,

m'agradaria conèixer l'origen de la pertinença a la seva base de dades.

Espero resposta,

Ana Cañas


________________________________________

Bon dia Ana,

Si no recordo malament crec que el teu contacte al tinc a traves d'un amic comú, el Freddy Sala... i he cregut que aquesta invitació podria ser del vostre interés.

Si no es el cas demano disculpes i amb dones instruccions.

Gràcies i salutacions,

Alfredo de Jesús Palau
Formació Grup SGAE Catalunya
adejesus@fundacionautor.org
Tel. 93 268 90 00 ext. 2248 + 608 841 572
www.artenetcata.es
www.fundacionautor.org
________________________________________

Bon dia Alfredo,

efectivament tenim aquest contacte en comú, però crec que seria molt convenient que fessis una ullada a la LOPD abans de fer referència a la LSSI. En resum, i remarcant l'aspecte bàsic, no pots incorporar les meves dades a cap fitxer sense el meu consentiment. I per solicitar el meu consentiment hauries d'haver exposat la finalitat de la incorporació al fitxer, així com facilitar-me l'accés a les dades, cancel.lació i rectificació de les mateixes, i la titularitat del fitxer. Només quan haguessis obtingut el meu consentiment, podries enviar-me les teves comunicacions, si és que aquest hagués estat el motiu de la incorporació i així m'ho haguessis informat.

Com saps, o hauries de saber, aquesta infracció pot ser comunicada a l'Agencia, provocant una possible sanció. Així que et demanaria que, ja que la SGAE sou experts en el tema de les sancions, us estudieu molt bé el que feu vosaltres mateixos abans de 'perseguir' a tothom que us envolta. Les lleis es fan pel compliment de tothom sense excepció.

I dit això, espero la teva rectificació tant en el meu cas com en la resta d'implicats.

Atentament,

Ana Cañas

4 comentarios:

Isa dijo...

Quina barra!

betta dijo...

Bravo Ana!!! Chapeau!

Unknown dijo...

Así se hace! ahí estuviste rápida.

Anónimo dijo...

Y encima escribe mal en catalán...He contado 4 faltas en dos líneas...